Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گلستان با بیان اینکه هر سه عنصر آب و هوا و خاک در زندگی بشر تأثیرگذار است، گفت: متأسفانه در موضوع خاک هم مانند آب و هوا با کمبود و مشکل مواجه هستیم و دانشگاهیان باید راهکارهای بهینه برای حفظ خاک، آب و هوا را پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گلستان، هادی حق‌شناس در پنجمین مراسم استانی بزرگداشت «روز جهانی خاک»، خاک استان گلستان می تواند منشأ مطالعات جهانی باشد، اظهار کرد: استان گلستان در ابعاد مختلف دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است که خاک لس یکی از آنهاست و می‌تواند منشأ مطالعات جهانی در این زمینه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: استان گلستان با حدود 20 هزار کیلومتر وسعت که یک و سه دهم مساحت کل کشور را شامل می‌شود در بخش خاک زراعی و کشت‌های آبی و دیم با 65 هزار هکتار، رتبه نهم کشور را داراست.
استاندار گلستان افزود: در همین رتبه نهم اما به لحاظ تولید محصولات کشاورزی از جمله گندم، برنج، کلزا و ... جزو پنج استان برتر در کشور است که این موضوع، اهمیت خاک گلستان را نشان می‌دهد.

*بهره‌برداری از «سد نرماب» به حفظ خاک کمک می‌کند/ به دنبال اجرای برنامه‌هایی برای به حداقل رساندن فرسایش خاک هستیم
وی با بیان اینکه هر سه عنصر آب و هوا و خاک در زندگی بشر تأثیرگذار است، خاطرنشان کرد: متأسفانه در موضوع خاک هم مانند آب و هوا با کمبود و مشکل مواجه هستیم و دانشگاهیان باید راهکارهای بهینه برای حفظ خاک، آب و هوا را پیدا کنند.
حق‌شناس با اشاره به تخصیص اعتبار برای اتمام مخزن «سد نرماب»، گفت: بهره برداری از این سد به حفظ خاک کمک می‌کند و به دنبال اجرای برنامه‌هایی برای به حداقل رساندن فرسایش خاک هستیم. 

انتهای پیام/2307/

منبع: فارس

کلیدواژه: آب استان گلستان گلستان راهکارهای بهینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۵۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی از بهینه‌سازی شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا عباس‌زاده ظهر امروز در بیست و یکمین همایش سالانه ایمنی شرکت توزیع برق خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از پایه‌های اصلی زندگی، برق است و اهمیت این موضوع را زمانی درک خواهیم کرد که برق نداشته باشیم. زندگی در جهان امروز بدون برق قابل تصور نیست، در این راستا یکسری افراد سختکوش علی رغم اینکه مخاطرات این بخش از بقیه بخش‌ها بیشتر است این مخاطرات را به جان خریده و برای مردم تلاش می‌کنند.

وی تأکید کرد: توجه به ایمنی قبل کار و حین کار خیلی باید در زمینه برق رعایت شود و پرسنل و نیروهای شرکت برق تلاش زیادی می‌کنند و مردم هم قدردان زحمات آنها هستند، این افراد هم در فصل سرما و هم گرما برای تامین انرژی برای مردم درگیر هستند و تدابیر خاصی در چند سال اخیر باید می‌شد که تابستان را مدیریت کنند و در پیک مصرف انرژی مردم کمتر در مخاطره بیفتند که به خوبی این اقدامات انجام شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه در 538 روستا بهینه‌سازی شبکه‌های روستایی در دو سال اخیر انجام شده، افزود: بهینه سازی شبکه‌های روستایی در نقاط صعب العبور و کم جمعیت واقعا قابل تقدیر است و در حال حاضر 99.9 درصد استان از نعمت برق برخوردارند و تنها 19 روستا مانده که آنها هم مراحل آخر آن در حال انجام است.

عباس‌زاده با بیان اینکه در دو سال اخیر اقدامات بزرگی در شرکت برق استان انجام شده است، گفت: در سال‌های آینده اگر شاهد این باشیم که خراسان جنوبی قطب سرمایه گذاری و اشتغال و قطب فرآوری محصولات معدنی استان شده مقدمه آن این بوده که برق استان اقدامات خوبی انجام داده است و امروز پایه‌های شکوفایی خراسان جنوبی را در کشور ایجاد کرده و واقعا اتفاقی که در دو سه سال اخیر ایجاد شده و ظرفیت‌های بزرگی در حوزه تامین برق انجام شده قابل تقدیر است.

وی از صدور مجوز 5 شهرک تخصصی انرژی خورشیدی در استان خبر داد و بیان کرد: در این راستا بخش خصوصی هم وارد شده که کار بزرگی است و زحمت‌های زیادی برای توسعه و رونق و شکوفایی استان کشیده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی به خسارت‌های سیل اخیر نیز اشاره و خاطرنشان کرد: باید بهترین‌ها خدمت‌ها را برای این مردم انجام داد و باید تلاش کنیم خسارات وارده به سیل اخیر هم جبران شود و همان طور که باید از مخاطرات حین کار خود را در امان بداریم محیط اطراف زندگی هم باید ایمن باشد.

انتهای پیام/253/

دیگر خبرها

  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • 35 واحد راکد و غیر فعال گلستان در سال گذشته احیا شد
  • شبکه‌های برق ۵۳۸ روستای خراسان جنوبی بهینه‌سازی شد
  • عوامل شیوع بیماری آسم و راهکارهای درمان
  • جهش کیفی و کمی تولید با مشارکت مردم تحقق می‌یابد
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • ربایندگان «یسنا» حرفه‌ای بودند | در کمال نامردی او را در میان کلزاها رها کرده بودند
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف