Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، صادق حقیقی پور امروز جمعه ۳۰ خردادماه در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص قطعی آب در بعضی از مناطق اهواز، اظهار کرد: یکی از دلایل قطعی آب در مناطق مختلف اهواز گرمای شدید هوا بوده که در ساعات پیک مصرف به سیستم توزیع آب شوک وارد می‌کند.

وی افزود: ایراد و نواقصی در شبکه توزیع آب وجود دارد که باید با تلاش مضاعف آن‌ها را برطرف کرد؛ این اقدامات پیشگیرانه باید در زمستان انجام می‌شد که به دلیل مشکلات فاضلاب و درگیری با آن موضوع به انجام نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل آبفا خوزستان با بیان اینکه در مدت اخیر به دلیل گرما هوا، کارکرد مداوم و حداکثری تجهیزات و تأسیسات، مرتب دچار سوختگی شده و یا پمپ‌ها از مدار خارج می‌شوند، گفت: مناطق مختلفی دچار کمبود آب و قطعی آن هستند، این مناطق اولویت‌بندی شده که گلستان در اولویت اول قرار دارد.

حقیقی پور ادامه داد: شرکت آبفا خوزستان در مناطقی مانند منبع آب، حصیرآباد، علی‌آباد، پاداد شهر و سایر نقاطی که از قطعی آب رنج می‌برند سعی بر بهبود وضعیت آن‌ها دارد.

وی با بیان اینکه آب شرب به‌اندازه کافی در اهواز تولید می‌شود، گفت: شبکه توزیع آب در برخی مناطق دچار نقص‌هایی است. علاوه بر آن ممکن است در روزهایی منابع تولید آب دچار مشکل شوند، ولی در اکثر مواقع در شرایط پایداری به سر می‌برند.

مدیرعامل آبفا خوزستان اضافه کرد: سعی بر این است در شرق اهواز با احداث و تجهیز خروجی‌های آن به شیر گلوب ولو فشار آب این مناطق به‌خصوص منبع آب و حصیرآباد بهبود یابد.

حقیقی پور با اشاره به تصفیه‌خانه علی بن مهزیار در شرق اهواز، گفت: این تصفیه‌خانه اضطراری بوده و در حال اورهال و تعمیر تجهیزات آن هستیم.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی قطعی آب در غرب اهواز مناطق پردیس ۱ و ۲، شهرک دانشگاه، گلستان و شهرک برق است، افزود: علاوه بر تصفیه‌خانه شماره ۲ کیان‌آباد که تأمین‌کننده آب اصلی این مناطق است تصفیه‌خانه گلستان نیز وجود دارد که عملیات لایروبی آن از هفته گذشته شروع شده است.

مدیرعامل آبفا خوزستان در ادامه مطلب فوق عنوان کرد: فیلتراسیون تصفیه‌خانه گلستان نیز مشکل داشت که در حال اورهال سازی و نوسازی تجهیزات هستیم تا شبکه توزیع آب در منطقه گلستان تقویت شود.

حقیقی پور بیان کرد: پروژه اصلاح شبکه گلستان نیز در دستور کار بود که به دلیل اختلافاتی با شهرداری به تعویق افتاد و به‌زودی این اختلافات رفع و پروژه انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: شبکه توزیع آب اهواز به‌خصوص گلستان متناسب با جمعیت و توسعه شهرسازی رشد و نوسازی نداشته که یکی از دلایل اصلی قطعی آب همین موضوع است.

مدیرعامل آبفا خوزستان گفت: مناطق جنوبی شهر اهواز از تصفیه‌خانه گروه ملی استفاده می‌کنند که مشکلاتی دارد و طی قراردادی با گروه ملی قرار شد لایروبی، نوسازی و بازسازی ایستگاه‌های پمپاژ و فیلتراسیون برای بهبود وضیعت آب این مناطق انجام شود که تمام‌ هزینه‌ها نیز توسط شرکت آبفا خوزستان پرداخت می‌شود.

حقیقی پور با اشاره به مصرف بالای آب به دلیل گرما و مسائل بهداشتی مربوط به کرونا، افزود: از همشهریان تقاضا داریم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند و در راستای این کار می‌توان آبیاری فضای سبز، بلوارها، پارک و میدان‌های شهری در روز که پیک مصرف آب است به نیمه شب انتقال داد.

وی تأمین آب شرب مردم را ضروری دانست و اظهار کرد: تصفیه‌خانه گلستان و گروه ملی باید اورهال اساسی شده و تعمیرات لازم در تصفیه‌خانه کوت عبدالله نیز انجام شود‌.

مدیرعامل آبفا خوزستان بیان داشت: مبالغ‌های هنگفتی که هزینه می‌شود از محل درآمد و منابع جاری شرکت آب و فاضلاب خوزستان بوده که نیازمند پرداخت به‌موقع قبوض توسط مردم برای تأمین منابع این پروژه‌ها است.

وی مشکل دیگر قطعی آب را در شبکه توزیع اعلام کرد و گفت: شبکه توزیع اهواز ۲ هزار و ۸۰۰ کیلومتر و قدیمی بوده که به دلیل ساخت‌وسازها و آسفالت خیابان‌ها بعضی از شیرآلات خط و تجهیزات زیر آن‌ها پنهان و بسته شده‌اند.

حقیقی پور یادآور شد: طی چند رو گذشته مشکل آب خیابان یکم و پنجم حصیرآباد حل شد که در گذشته کمتر از ۲ ساعت آب داشتند.

وی ادامه داد: شبکه آب زنده و پویا بوده و با رسیدن آب به منطقه‌ای و حل مشکل آن ممکن است منطقه دیگری دچار مشکل شود.

مدیرعامل آبفا خوزستان تصریح کرد: اهواز نیاز به اصلاح حداقل ۶۰۰ کیلومتر از شبکه توزیع در نقاط بحرانی دارد و اگر سالی ۲۰۰ کیلومتر از آن انجام شود این کار ۳ سال زمان می‌برد که همراه آن کارهای فاضلاب نیز وجود دارد.

حقیقی پور در پایان ضمن درخواست از مردم برای پرداخت به‌موقع قبوض و درآمدهای حاصل از آن برای اصلاح شبکه توزیع، گفت: مشترکین غیرمجاز نیز با آن‌ها همکاری شده و به‌صورت اقساط اشتراک آب به آن‌ها تعلق می‌گیرد تا مدیریت شبکه توسط آبفا بهتر انجام شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آبفا خوزستان مدیرعامل آبفا خوزستان شبکه توزیع آب تصفیه خانه انجام شود حقیقی پور قطعی آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟

به گفته امیر محسن ضیایی، رئیس جامعه اورولوژی ایران، سنگ کلیه در ایران شایع است که یکی از دلایل آن بر اساس شرایط جغرافیایی و درجه حرارت است، ایران در منطقه نیمه خشک قرار دارد و بروز بیماری هم در مناطقی که گرمتر هستند، شیوع بیشتری دارد.

به گزارش همشهری آنلاین، بهترین راه پیشگیری از این بیماری هم مصرف حداقل ۸ تا ۱۰فنجان آب در روز است. آب اغلب به عنوان اکسیر حیات مورد توجه ویژه پزشکان و متخصصان سلامت قرار داشته و دلیل خوبی نیز دارد. به گزارش تایمز آف ایندیا، این ماده حیاتی نقش مهمی در حفظ سلامت و تندرستی کلی ایفا می‌کند و اهمیت ویژه‌ای برای عملکرد صحیح کلیه‌ها دارد.

این یک واقعیت شناخته شده است که کلیه‌ها مسئول فیلتر کردن مواد زائد، مواد معدنی و سموم اضافی از جریان خون، تنظیم تعادل مایعات و الکترولیت‌ها و تولید هورمون‌هایی هستند که به کنترل فشار خون و تولید گلبول‌های قرمز خون کمک کرده و تعادل اسید و باز را در بدن حفظ می‌کنند. بنابراین، نوشیدن آب کافی برای حفظ سلامت کلیه بسیار مهم است. در این مطلب به همه مواردی اشاره کرده‌ایم که باید در مورد آب، کلیه و رابطه این دو بدانید.

رابطه آب و کلیه

آب جزء اصلی ادرار مایعی که توسط کلیه‌ها دفع می‌شود، است. مصرف آب کافی برای اطمینان از اینکه کلیه‌ها می‌توانند به طور موثر مواد زائد و سموم را از جریان خون فیلتر کرده و از طریق ادرار از بدن دفع کنند، ضروری است. هنگامی که مصرف آب کافی نباشد، ادرار غلیظ تر می شود و خطر ابتلا به سنگ کلیه، عفونت‌های دستگاه ادراری و سایر مشکلات مربوط به کلیه را افزایش می‌دهد.

آبرسانی کافی

هیدراتاسیون (آبرسانی) مناسب برای حفظ عملکرد مطلوب کلیه بسیار مهم است. هنگامی که به بدن به اندازه کافی آب برسد، کلیه‌ها می‌توانند به طور موثر مواد زائد را حذف کنند و تعادل الکترولیت‌هایی مانند سدیم، پتاسیم و کلرید را حفظ کنند. علاوه بر این، هیدراتاسیون کافی با رقیق کردن ادرار و کاهش غلظت مواد معدنی که می‌توانند متبلور شده و سنگ تشکیل دهند، به جلوگیری از تشکیل سنگ کلیه کمک می‌کند.

چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟

مقدار آب مورد نیاز برای سلامت کلیه‌ها می‌تواند بسته به عوامل فردی مانند سن، وزن، سطح فعالیت، آب و هوا و وضعیت سلامت کلی متفاوت باشد. با این حال، یک دستورالعمل کلی توصیه شده توسط متخصصان مراقبت‌های بهداشتی این است که اکثر بزرگسالان حدود ۸ تا ۱۰ فنجان آب در روز مصرف کنند. این مقدار ممکن است بر اساس عواملی مانند فعالیت بدنی، شرایط محیطی (مانند گرما و رطوبت) و شرایط پزشکی خاص نیاز به تنظیم دوباره داشته باشد.

عوامل متعددی می‌توانند بر نیاز فرد به آبرسانی تأثیر و بر میزان آب لازم برای سلامت بهینه کلیه تاثیر بگذارند:

فعالیت بدنی: افزایش فعالیت بدنی منجر به از دست دادن مایعات بیشتر از طریق تعریق می‌شود بنابراین پس از ورزش نیاز به مصرف بیشتر آب برای حفظ هیدراتاسیون و حمایت از عملکرد کلیه وجود دارد.

آب و هوا: شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب می‌تواند منجر به افزایش از دست دادن مایعات از طریق تعریق شود به همین دلیل نیاز به مصرف آب اضافی برای جلوگیری از کم‌آبی و حمایت از سلامت کلیه‌ها ایجاد می‌شود.

شرایط پزشکی: برخی شرایط پزشکی مانند دیابت، بیماری کلیوی، عفونت‌های دستگاه ادراری و اختلالات گوارشی می‌توانند بر تعادل مایعات در بدن تاثیر بگذارند و نیاز بدن به آب را افزایش دهند.

داروها: برخی داروها، مانند دیورتیک‌ها (قرص‌های آب)، می‌توانند برون ده ادرار و از دست دادن مایعات را افزایش دهند و نیاز به تنظیم در مصرف آب برای حفظ هیدراتاسیون و حمایت از عملکرد کلیه دارند.

نکاتی برای هیدراته ماندن

برای اطمینان از هیدراتاسیون کافی و حمایت از سلامت بهینه کلیه، نکات زیر را در نظر بگیرید.

برای حفظ آبرسانی و حمایت از عملکرد کلیه، به جای اینکه منتظر بمانید تا احساس تشنگی کنید، در طول روز آب بنوشید. به رنگ ادرار خود توجه کنید، زیرا ادرار زرد کم رنگ نشانه هیدراتاسیون کافی است، در حالی که ادرار زرد تیره یا کهربایی ممکن است نشان دهنده کم آبی بدن باشد. قبل، حین و بعد از ورزش آب بنوشید تا مایعات از دست رفته در اثر تعریق را جایگزین کرده و از کم آبی بدن جلوگیری کنید. غذاهای آبرسان مانند میوه‌ها و سبزیجات که محتوای آب بالایی دارند را در رژیم غذایی خود بگنجانید تا مایعات دریافتی خود را تکمیل کنید. مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار را محدود کنید، زیرا می‌توانند اثرات ادرارآور (مدر) داشته باشند و از دست دادن مایعات را افزایش دهند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اصلاح شبکه آبرسانی شهرستان مرزی خواف
  • مرتضوی: حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • حداقل دستمزد کارگران تغییر نمی‌کند
  • چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟
  • ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق اهواز معارفه شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • پیش‌شرط‌های مشارکت مردم در اقتصاد چیست؟